Image
Image
Image
Image

Vergaderruimten

De volgende organisaties verhuren (vergader/les)ruimten:

Stichting Jeugd en Jongerenwerk Opmeer te Hoogwoud

Via Stichting Jeugd en Jongerenwerk Opmeer (SJJO) kunt u gebruik maken van een keuken, een computerruimte en 3 vergaderruimten. 

Wilt u een ruimte huren? Neem dan eerst contact met SJJO via vergadelaar@sjjo.nl. Zodra u toestemming heeft van SJJO voor gebruik van de ruimte(n) en er afspraken zijn over data/tijden en hoe er toegang verschaft wordt, kunt u een aanvraag indienen via het gemeentelijk huursysteem.

Jongerencentrum Pardoes te Hoogwoud

De ruimte van jongerencentrum Pardoes is ook te huren voor andere structurele/incidentele activiteiten.

Wilt u de ruimte huren? Neem dan eerst contact met Pardoes via info@jcpardoes.nl. Zodra u toestemming heeft van Pardoes voor gebruik van de ruimte en er afspraken zijn over data/tijden en hoe er toegang verschaft wordt, kunt u een aanvraag indienen via het gemeentelijk huursysteem.

Ruimten voor muziekles

De lesruimten van de voormalige Dans- en Muziekschool Opmeer kunt u huren voor het geven van muziekles. Klik hier om de huur te regelen.

Wijksteunpunt De Lindehof te Hoogwoud

Beschikbare ruimten in wijksteunpunt De Lindehof: zaal boven (voor circa 120 pers.), vergaderruimte (voor circa 12 pers., alleen 's avonds), zaal beneden (voor circa 35 personen). Voor meer informatie over de verhuur van de ruimten, kunt u contact opnemen met de beheerder via delindehof@quicknet.nl.

Wijksteunpunt De Schakel te Spanbroek

De ontmoetingsruimte en de spreekkamer van het wijksteunpunt zijn te huur voor vergaderingen, bijeenkomsten, cursussen en dergelijke. Voor meer informatie over de verhuur van de ruimten, kunt u contact opnemen met Wijksteunpunt De Schakel via wijksteunpuntdeschakel@omring.nl.

Stichting Theresiahuis te De Weere

Stichting Theresiahuis verhuurt ruimtes voor verenigingen. Er zijn 5 ruimten beschikbaar: 4 in het Theresiahuis en 1 in de Kikkerhoek. Voor meer informatie klik hier.

Gemeentelijke tarieven & huurvoorwaarden en gemeentelijk verhuursysteem

Voor informatie over de gemeentelijke huurtarieven & voorwaarden en het gemeentelijk verhuursysteem mail gemeente@opmeer.nl.