Image
Image
Image
Image

Zet je talenten in voor een vereniging

terug naar nieuws
29/04/2016 15:47 | Door Opmeer Actief | 0 reacties

Je kunt je niet iedere week inzetten voor een vereniging. Maar je wilt wel een maatschappelijke organisatie steunen door te doen waar je goed in bent en leuke contacten op te doen? Dan zijn we op zoek naar jou. Wij zoeken namelijk professionals die op vrijwillige en projectmatige basis voor verenigingen een klus kunnen klaren.

Verenigingen hebben soms specifieke kennis of ervaring nodig. Of ze hebben behoefte aan een frisse blik van een buitenstaander. Denk aan bijvoorbeeld een juridische vraag, of begeleiding bij het opstellen van de jaarrekening of hulp bij het coördineren van een schilderklus. Vaak kunnen verenigingen deze kennis niet inhuren. Simpelweg omdat dat te duur is.

De Bagagebank is een nieuw initiatief van Opmeer Actief. Verenigingen kunnen een beroep doen op professionals die op vrijwillige basis voor een vereniging een klus kunnen klaren. Dat doen zij kosteloos. Met elkaar Voor mekaar: daar draait het om bij de Bagagebank. Nog voor de zomer 2016 willen we een pool van vrijwilligers opzetten en vanaf september 2016 kunnen verenigingen de hulp inroepen van Bagagebank.

Heb je interesse? Meld je dan eenvoudig via info@opmeeractief.nl

Heb je vragen, neem dan contact op met Wiebo Beenen, tel: 0226 - 35 50 95 of stuur een e-mail naar info@opmeeractief.nl.