Image
Image
Image
Image

Domotica (huisautomatisering)

Stichting Raad en Daad helpt zelfstandig wonende ouderen en mensen met beperkingen in de gemeente Opmeer. De organisatie kan ondersteunen met advies bij aanpassingen in uw woning om langer zelfstandig wonen mogelijk te maken. Er is een speciale website beschikbaar waar u een eerste oriëntatie op het onderwerp kunt vinden en waar u allerlei tips en adviezen krijgt:

www.lekkerblijvenwonen.nl

Bent u geïnteresseerd in gerichte adviezen voor uw woonsituatie dan kan onze adviseur u thuis bezoeken. Daarvoor neemt u contact op via ons algemene nummer: 06 - 33055950.

Technologiehuisje in Hoogwoud

Er zijn veel eenvoudige hulpmiddelen die het u een stuk gemakkelijker maken om gewoon lekker te blijven wonen waar u woont. Maar hoe krijgt u nu een goed en duidelijk overzicht van de mogelijkheden? De mobiele ‘technologiehuisjes’ brengen uitkomst. Het is eigenlijk een kist in de vorm van een huisje. Als u de kist openklapt, dan ziet u een heel scala aan toepassingen voor in huis: een solar buitenlamp, een stekkeruitwerper, verlichting met afstandsbediening, een mobiel alarm, speciale verlichting om ’s nachts het toilet te vinden, een postopvangbak en nog veel meer.

Meer weten? Kom overdag een kijkje nemen in het wijksteunpunt De Lindehof in Hoogwoud.


Domotica huisje  Domotica huisje