Image
Image
Image
Image

Organisatie

Uw organisatie kan ook voor ondersteuning terecht bij de opbouwwerkers. Wij zijn het spin in het web naar allerlei organisaties, vrijwilligers en professionals die u bij uw vraag kunnen helpen. Geef uw vraag door via onderstaande knop en wij brengen u in contact met de juiste organisatie/persoon.

Onderstaand een overzicht van organisaties waar we onder andere mee samenwerken en/of waar u zelf contact mee kunt opnemen.

Indien u op de naam klikt, komt u op de website van de organisatie terecht.

Bagagebank

Inwoners uit gemeente Opmeer kunnen zich voor de aanmelden. Deze inwoners hebben een specifieke deskundigheid, die zij graag op projectmatige basis willen inzetten voor de vrijwilligersorganisaties in de gemeente. Jouw organisatie kan daar dus gebruik van maken; een expert uit de eigen gemeente. Wilt u hiervan gebruik maken? Geef dan uw hulpvraag aan Opmeer Actief door.

Menukaart Sportimpuls

De Menukaart Sportimpuls is een overzicht van succesvol sport- en beweegaanbod dat de afgelopen jaren ontwikkeld is door verschillende partijen. Indien je een activiteit van de menukaart wilt gaan organiseren, zijn er ook subsidiemogelijkheden vanuit de Sportimpuls. Voor meer informatie daarover kan je contact opnemen met Sportservice West-Friesland.

Nestorkring

Nestorkring is een onafhankelijke stichting die wil bijdragen aan het optimaal functioneren van bestuur, directie en management van allerlei maatschappelijke organisaties zonder winstoogmerk door middel van professionele advisering en coaching door nestoren die hun kennis en ervaring belangeloos ter beschikking stellen.

Sesam Academie

Werkt uw organisatie met vrijwilligers, en heeft u behoefte aan organisatieadvies? Dan bent u bij de SESAM academie, zelf ook een vrijwilligersorganisatie, aan het juiste adres. De inzet van SESAM adviseurs maakt kennis, deskundigheid en ervaring bereikbaar en betaalbaar voor elke vrijwilligersorganisatie in Nederland.

Team Sportservice West-Friesland

Sportservice West-Friesland stelt zich ten doel meer mensen in de regio West-Friesland vaker te laten bewegen. Met alle vragen over sport kunt u terecht bij Sportservice West-Friesland. Bijvoorbeeld met vragen over sportbeoefening, sportverenigingen, accommodaties, (school)sportactiviteiten, ontwikkeling in de sport of cursussen met betrekking tot de sport.

Vrijwilligerspunt

Hèt Regionale Expertisecentrum op het gebied van Vrijwilligerswerk. 

Westfriese Uitdaging

Het doel van de Westfriese Uitdaging is samenwerking tot stand brengen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties om een bijdrage te leveren aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

De Westfriese Uitdaging is simpel gezegd een bemiddelingsbureau in vraag en aanbod van Materialen (spullen), Middelen (media) en Menskracht (extra handjes, creativiteit, kennis en kunde). Een ondernemersnetwerk waarin bedrijven gestimuleerd worden om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen in concrete acties om daarmee het leefklimaat in West-Friesland te verbeteren.

Wij Samen voor Elkaar

Wij Samen voor Elkaar is het inspiratie- en actieportaal van MaatschapWij, dat maatschappelijke initiatieven van particulieren en organisaties zichtbaar maakt en versterkt.