Image
Image
Image
Image

Bagagebank

De Bagagebank: zet uw talenten in voor een vereniging

U kunt zich niet iedere week inzetten voor een vereniging. Maar wilt u wel een maatschappelijke organisatie steunen door te doen waar u goed in bent en leuke contacten op te doen? Dan zijn we op zoek naar u. Wij zoeken namelijk professionals die op vrijwillige en projectmatige basis voor verenigingen een klus kunnen klaren.

Een frisse blik, een juridische vraag of een schilderklus
Verenigingen hebben soms specifieke kennis of ervaring nodig. Of ze hebben behoefte aan een frisse blik van een buitenstaander. Denk aan bijvoorbeeld een juridische vraag, of begeleiding bij het opstellen van de jaarrekening of hulp bij het coördineren van een schilderklus. Vaak kunnen verenigingen deze kennis niet inhuren. Simpelweg omdat dat te duur is.

De Bagagebank is een initiatief van Opmeer Actief. Verenigingen kunnen een beroep doen op professionals die op vrijwillige basis voor een vereniging een klus kunnen klaren. Dat doen zij kosteloos. Met elkaar Voor mekaar: daar draait het om bij de Bagagebank.

Heeft u vragen, neem dan contact op met Wiebo Beenen, tel: 0226 - 35 50 95 of stuur een e-mail naar info@opmeeractief.nl.

Wilt u als vrijwilliger beschikbaar zijn voor de bagagebank? Meld je dan aan via onderstaande knop: